RECEPTION

RECEPTION FRA 2 TIMER

Vælg 5 ting fra receptionslisten
Vin, øl og vand ad libitum
- Pris pr. kuvert 239,00 kr.


Vælg 8 ting fra receptionslisten
Vin, øl og vand ad libitum
- Pris pr. kuvert 279,00 kr.


Vælg 10 ting fra receptionslisten
Vin, øl og vand ad libitum
- Pris pr. kuvert 309,00 kr.

Ekstra timer koster 69,-kr. pr. person og inkluderer øl, vand og vin ad ibitum, buffeten vil være sat op i ca. 2 timer

RECEPTIONSLISTEN

- Mini pizza med artiskok, tomat, pigment og mozzarella.
- Toast med kryddersmør, græskar, purløg og feta.
- Røget lakserulle med tang og peberrodscreme eller med grønne asparges.
- Toast med oliventapanade, hvidfisk marineret i olivenolie og hvidløg.
- Julesalat med blå ost og valnødder.
- Crostinie med tomat, basilikum og parmesan.
- Krabbebolde dyppet i varm olie.
- Quiche lorraine.
- Små Svampe med cremecheese.
- Mini Lamme frikadeller med tzatziki.
- Lammefrikadeller
- Gravad okseinderlår.
- Blå ostepuf (vandbakkelse med blå ost stegt i olie).
- Svesker rullet med bacon.
- Store rejer marineret i olie, lime, chili, koriander, bagt i filodej, eller tempuradej.
- Ricotta vendt med spinat og indbagt i filodej.
- Vol au vent med kyllingebryst i porre, trøffel – creme.
- Croissant fyldt med rejemousse, skinkemousse, tun mousse.
- Samosa med krydret oksekød.
- Tyrkiske frikadeller med feta i karry.
- Muslinger i skal med tomatsalsa.
- Auberginechips med kyllingelevermousse.
- Callionne af Italiensk pølse med syltet urter.
- Sprøde nudler med marineret store rejer med brøndkarsecreme.
- Agurk med urteflødecreme.
- Olivensnegle.
- Grønne asparges rullet med lufttørret skinke.
- Langtidsbagte tomater med citron og timian.
- Foie-Gras rulle med små porre og lufttørret skinke.
- Mini sandwich med div. fyld.
- Kransekage, naturligvis hjemmelavet.
- Valnødedtærte med Vaniljecreme af Polynesisk vanilje.
- Orangetærte med knuste granatæble sten.
- Hjemmelavet Petitfour.

Arrangementerne inkluderer festlokale med bordopstilling efter aftale, garderobe og betjening. Prisen er baseret på minimum 50 personer.

Mit lille køkken - Vester Farimagsgade 33 - 1606 Kbh V - Tlf: +45 33 70 57 19 - E-mail info@mitlille.dk